Το πλαστό έγγραφο - Τζαννετής, Αριστομένης Β. (Σάκκουλας Π.Ν., 1999)
Το προστατευόμενο από το άρθρο 216 ΠΚ έννομο αγαθό και ειδικώτερα ο λόγος τιμωρήσεως μόνο της υλικής πλαστογραφίας Η υποδήλωση του εκδότη Η εξατομίκευση του υποδηλούμενου εκδότη Ο καθορισμός του πραγματικού εκδότη