Το έγκλημα και οι κοινωνικοί του προσδιορισμοί : Λευκάδα 1900-1940 - Κοψίδα-Βρεττού, Παρασκευή (Σάκκουλας Αντ. Ν., 1998)
Η συστηματική διερεύνηση του εγκληματικού φαινομένου στη Λευκάδα, κατά τη χρονική περίοδο 1900-1940 .....