Οικογενειακό δίκαιο. Τόμος ΙΙ - Κουνουγέρη-Μανωλεδάκη, Έφη (Σάκκουλας, 1998)
Η δεύτερη έκδοση του ενός ολοκληρωμένου συγγράμματος, εναρμονισμένη προς τους νέους νόμους 2447/1996 και 2521/1997 για την τροποποίηση του δικαίου της υιοθεσίας, της επιτροπείας ανηλίκου, της προστασίας των ανίκανων ενήλικων προσώπων, καθώς και για την καθιέρωση του θεσμού της αναδοχής ανηλίκων. Το έργο είναι εμπλουτισμένο με την πλέον σύγχρονη νομολογία και με τις σχετικές σύγχρονες διεθνείς συνθήκες του οικογενειακού δικαίου.