Η ταπείνωση - Louf, Dom Andre (Ίνα ώσιν έν, 2001)
Το βιβλίο αυτό επιχειρεί να καταδείξει τη θεμελιώδη και αναντικατάστατη σημασία που η Ταπείνωση έχει στην πορεία κάθε ανθρώπου προς την ανάκτηση του χαμένου Παραδείσου.