Κινησιολογία : κλινικές εξετάσεις μυών και ενεργειακή εξισορρόπηση για υγεία και καλή κατάσταση - Holdway, Ann (Βασικά θέματα υγείας, 2001)
Το βιβλίο αυτό είναι γεμάτο από πολύτιμες πληροφορίες για το πώς να ανακουφίσετε πόνους και άλγη και να επιταχύνετε τη διαδικασία της ίασης. Να ανιχνεύσετε αλλεργίες και τροφικές ευαισθησίες. Να αποφορτίσετε το στρές και να αυξήσετε την ενέργεια και τη ζωτικότητά σας. Να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα και την αντίστασή σας στις ασθένειες. Να επιταχύνετε τους στόχους σας και να ενεργοποιήσετε το κρυμμένο δυναμικό σας.