Managerial economics : για το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στη ναυτιλία - Γουλιέλμος, Αλέξανδρος Μ., 1941- (Σταμούλης Α., 2002)
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους μεταπτυχιακούς φοιτητές στη Ναυτιλία.