Αγαπητέ αδελφέ Βασίλειε - Τζαβάρας, Θανάσης (Εξάντας, 1999)
Η μικρή αυτή συλλογή αυθόρμητης και πολλές φορές αφελούς λογοτεχνίας αποπνέει μια συγκινητική φρεσκάδα και αποτελεί πηγή ιστορικής καθημερινότητας του μεταναστευτικού ελληνισμού στην Αμερική. Πέρα όμως από το ιστορικό και εθνογραφικό ενδιαφέρον των κειμένων (παρουσιάζονται 70 και πλέον αυτούσιες επιστολές), έχουμε ένα εικαστικό βιβλίο-αντικείμενο, όπου κάθε κείμενο σχολιάζεται εικαστικά με επίκαιρο υλικό της εποχής.