Το πούπουλο : μυθιστόρημα - Βαλιούλης, Στέργιος 1916-1986 (Βιβλιοθήκη νεοελληνικών κειμένων, 1982)
Ένα ενδιαφέρον μυθιστόρημα, που αποδίδει το χαρακτηριστικό σφυγμό του διαρκώς παλλόμενου χώρου της σημερινής εποχής, ο οποίος και διαρκώς μεταβάλλεται. Ένα χώρο στον οποίο ζεί και κινείται ο συγγραφέας του βιβλίου, Στέργιος Βαλιούλης.