Εργασιακές σχέσεις - Θεοδωράτος, Ευάγγελος Φ. (Σταμούλης Α., 1999)
Σκοπός του βιβλίου αυτού θα είναι να εξεταστεί ο εργαζόμενος άνθρωπος και οι σχέσεις του με τους άλλους. Θα αναπτυχθούν κάποιες σκέψεις, που δεν θα είναι κύριο αντικείμενο άλλων μαθημάτων, όπως, π.χ. της εποπτείας προσωπικού ή του εργατικού δικαίου.