Δεσμοί αγάπης και δίκαιο στην Ευρωπαϊκή Ένωση - Κραβαρίτου, Γιώτα (Εξάντας, 1998)
Περιστρεφόμενη γύρω από το Δίκαιο και την Αγάπη στο χώρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η εργασία αυτή επιχειρεί μια πρώτη σύντομη καταγραφή των δεσμών αγάπης, των συναισθηματικών δεσμών που δημιουργεί το Δίκαιο με τις συγκεκριμένες νομικές του ρυθμίσεις.