Απαντήσεις σε ερωτήσεις γονέων : 50 γρήγορες, αποτελεσματικές λύσεις στα συνηθέστερα προβλήματα των γονιών - Shapiro, Stanley (Κοινωνία. Ανθρώπινες σχέσεις, 2002)
Όταν τα παιδιά εκδηλώνουν συγκεκριμένη συμπεριφορά, έχουν τους λόγους τους, κι αν εντοπίσουμε αυτούς τους λόγους, θα μετατρέψουμε την παρεκτροπή συμπεριφοράς σε καλούς τρόπους. Είτε το παιδί σας επιζητεί την προσοχή, είτε κάνει επίδειξη δυνάμεων είτε θέλει να εκδικηθεί, το βιβλίο αυτό θα σας δώσει πρακτικές και δοκιμασμένες στρατηγικές που θα κάνουν το σπιτικό σας απάνεμο λιμάνι.