Αλέξανδρος Ίσαρης : ζωγραφική 1994-1999 - Κωτίδης, Αντώνης, 1949-; Ίσαρης, Αλέξανδρος, 1941-2022 (Εξάντας, 1999)
Με τα έργα του Ίσαρη περνάμε σε μια ζωγραφική όπου η ρεαλιστική λεπτομέρεια ολοκληρώνεται σ' ένα εξωπραγματικό σύνολο και το φανταστικό επιβάλλει τις αρχές του στο πραγματικό.