Χρηματιστηριακές επενδύσεις : ανάπτυξη και εφαρμογή επενδυτικής στρατηγικής στο χρηματιστήριο - Θεοδωρόπουλος, Θεόδωρος Ε. (Σταμούλης Α., 2000)
Αμοιβαία κεφάλαια Το παρόν βιβλίο έχει ως αντικείμενο την ανάπτυξη της επενδυτικής στρατηγικής στη χρηματιστηριακή αγορά και την συγκεκριμένη κατεύθυνση στον σύγχρονο επενδυτή για τους παράγοντες που θα πρέπει να αξιολογήσει, προκειμένου να προβεί σε οποιαδήποτε επενδυτική επιλογή.