[Βιβλίον αποφάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης] αρχόμενον από 4 Σεπτεμβρίου 1928 μέχρι 10 Απριλίου 1930 ([χ.ό.], 1928)
Πρακτικά των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης για διάφορα θέματα. Υπάρχουν εκτενή κείμενα και υπογραφές των Δημοτικών Συμβούλων.