Ζιζάνια : χρήσιμα στοιχεία για την βιολογία και καταπολέμηση τους - Τσαπικούνης, Φάνης Α. (Σταμούλης Α., 2002)
Το 1994 κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Σταμούλη η πρώτη έκδοση του βιβλίου "Ζιζάνια, Στοιχεία Βιολογίας - Τρόποι Καταπολέμησης " με σκοπό να βοηθήσει τους συναδέλφους γεωπόνους αλλά και τους έλληνες παραγωγούς στην αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση αυτών των εχθρών των καλλιεργούμενων φυτών μέσα από την αναγνώριση που προσφέρουν οι έγχρωμες φωτογραφίες αλλά και τα στοιχεία βιολογίας. Η αποδοχή και τα θετικά σχόλια που συγκέντρωσε η έκδοση αυτή, μας ώθησε στο να ξεκινήσουμε την βελτιωμένη και επαυξημένη επανέκδοσή της. Τετρακόσιες καινούργιες φωτογραφίες ήρθαν να προστεθούν ή να αντικαταστήσουν κάποιες, ενώ καινούργια στοιχεία προστέθηκαν στα ήδη υπάρχοντα, με σκοπό το βιβλίο αυτό να καταστεί ένα πραγματικό εργαλείο στα χέρια του γεωπόνου αλλά και του έλληνα αγρότη.