Ο λύκος και τα εφτά κατσικάκια - Ρούτσου, Μάια (Συλλογή Διαμάντια, 2001)
Η συλλογή Διαμάντια των εκδόσεων Αγκυρα περιλαμβάνει όλα τα κλασικά παραμύθια. Η πλούσια εικονογράφηση και το απλό κείμενο δίνουν τη δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους να γνωρίσουν τους ήρωες των αγαπημένων παραμυθιών.