Ένας κήπος γεμάτος ευωδιές : μαθαίνω τα χρώματα - Brett, Jan, 1949- (Έτσι κάνω και μυρίζω, 1999)
Σας αρέσει να μαθαίνετε πως λέγεται το κάθε λουλούδι και να μυρίζετε το άρωμά του; Στο Μίμη και τη Λόλα αρέσει πολύ να περνούν την ώρα τους στον κήπο. Παίξτε μαζί τους και θα βρείτε μια έκπληξη να σας περιμένει!