Ταρζάν - Disney, Walt, 1901-1966 (Μαγικός κόσμος, 1999)
Η Κάλα ένας γορίλας,βρίσκει ένα μωράκι.Το ονομάζει Ταρζάν και το μεγαλώνει σαν γοριλάκι. Ο μικρός Ταρζάν ζει ευτυχισμένος στη ζούγκλα και κάνει πολλούς φίλους.