Λαοί της Βίβλου - Tubb, Jonathan N. (Αυτόπτης μάρτυρας, 1997)
Μια πρωτότυπη ματιά στη συναρπαστική ιστορία της γης της Βίβλου. Εκπληκτικές αληθινές φωτογραφίες σπαθιών, αγαλμάτων, πλοίων και σφραγίδων προσφέρουν μια μοναδική "αποκαλυπτική" άποψη της ιστορίας των χωρών της Βίβλου και των κατοίκων τους μέχρι την εποχή του Χριστού. ΔΕΙΤΕ βρέθηκαν - πανοπλίες από την αρχαία Ασσυρία - τους θησαυρούς των ηγεμόνων της Ουρ - τα ερείπια της αρχαίας πόλης της Βαβυλώνας - τα φυτά, τα δέντρα και τους καρπούς των Αγίων Τόπων ΜΑΘΕΤΕ την ιστορία της Ιεριχούς - πώς έβαφαν τα ρούχα τους οι Φοίνικες - πώς ζούσε ο λαός του Αβραάμ - τι έτρωγαν οι άνθρωποι την εποχή της Παλαιάς Διαθήκης - πώς βάφονταν οι γυναίκες των Χανανιτών ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ποιοί ήταν οι Ισραηλίτες - πώς βρέθηκαν τα χειρόγραφα της Νεκράς Θάλασσας - πώς υπερασπίζονταν τις πόλεις τους οι λαοί των Αγίων Τόπων - πώς έφτιαχναν το ψωμί και το κρασί την εποχή της Παλαιάς Διαθήκης - πώς ανασκάπτουν τα υψώματα μιας αρχαίας πόλης οι αρχαιολόγοι και πολλά, πολλά άλλα (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)