Το Παλάτι της αγάπης : παιδικές ιστορίες - Σωτήρχος, Παναγιώτης Μ. (Αστήρ, 1999)
Η Αθωότητα του παιδιού είνα η μεγάλη με την οποία η αγάπη χτίζει το παλάτι της και κάνει τρυφερό τον κόσμο ολόκληρον. Χωρίς αυτήν την αθωότητα δεν θα «εισέλθετε στην βασιλεία των ουρανών» μας λέγει ο Χριστός.