Μια απίθανη γιαγιά - Tromme, Francois (Φραουλίτσα, 2001)
Η Αννούλα κι ο Νικόλας ετοιμάζονται να πάνε επίσκεψη στη γιαγιά τους. Το περιμένουν πώς και πώς. Και ξέρετε γιατί; Γιατί η γιαγιά πάντα τους ετοιμάζει ένα σωρό εκπλήξεις. Σήμερα, μάλιστα, θα παίξει και κρυφτό μαζί τους. Α, αυτή η γιαγιά είναι απίθανη!