Ο αρλεκίνος - Σαρή, Ζωρζ, 1925-2012 (Παιδικά βιβλία με πολύχρωμη εικονογράφηση, 2000)
Είναι Κυριακή της Αποκριάς και όλοι γλεντάνε εκτός από ένα μικρό αγόρι, τον Αρλεκίνο, που είναι φτωχός και δεν έχει στολή για να μασκαρευτεί... Ευτυχώς, όμως, μερικές φορές στη ζωή κερδίζει η φαντασία!