Πέντε σε φασαρίες - Blyton, Enid, 1897-1968 (Οι πέντε φίλοι ;, 1985)
Οι περίφημοι Πέντε είναι ο Τζούλιαν. ο Ντικ, η Τζωρτζ (Τζωρτζίνα πραγματικά), η Άννα και ο Τίμοθυ ο σκύλος. Όλα φαίνονταν καλά για ήσυχες ποδηλατηκές διακοπές, μέχρι που συνάντησαν τον Ρίτσαρντ. Και τότε άρχισαν οι φασαρίες τους. Η περιέργεια του Τζούλιαν και η λογική του Τίμμυ τους έσωσαν από μια άβολη κατάσταση. και ξεσκέπασαν ένα μυστήριο που κρατούσε την αστυνομία σε αμηχανία για πολύ καιρό. Αυτή είναι η όγδοη περιπέτεια των πέντε.