Πέντε πάλι στο νησί του Κιρρίν - Blyton, Enid, 1897-1968 (Οι πέντε φίλοι, 1984)
Το νησί του Κιρρίν ανήκει στην Τζωρτζ. Ήταν ολόδικό της, γι' αυτό κι εξαγριώθηκε όταν το «δανείστηκε» ο πατέρας της για να κάνει τα πειράματά του. Και το χειρότερο, γιατί έχτισε ένα μυστηριώδη πύργο πάνω στα ερείπια του παλιού κάστρου.