Παραβολές από τη Βίβλο - Rock, Lois (Παπαδόπουλος, 1999)
Θαυμάσιες, διαχρονικές ιστορίες από τη Χριστιανική παράδοση είναι οι παραβολές που αποτελούν την συλλογή Παραβολές από τη Βίβλο. Ιστορίες απλές, καθημερινές που τις ακούμε και τις απολαμβάνουμε σαν παραμύθια και μας προσφέρουν 'ένα αστείρευτο θησαυρό μηνυμάτων και γνώσεων.