Πέντε πέφτουν σε περιπέτεια - Blyton, Enid, 1897-1968 (Οι πέντε φίλοι, 1985)
Οι Πέντε περίφημοι είναι ο Τζούλιαν. ο Ντικ, η Τζωρτζ (Τζωρτζίνα πραγματικά), η Αννα και ο Τίμοθυ ο σκύλος. Η κουρελιάρα Τζο θα μπορούσε να είναι η σωσίας της Τζωρτζ - ήταν εκπληκτικό πόσο έμοιαζαν. Και η Τζο αγαπούσε τους σκύλους. Ήταν άφοβη, και μπορούσε να σκαρφαλώσει σαν γάτα, πράγμα που ήταν τυχερό όταν χρειάστηκε να κάνουν μια γρήγορη απόδραση από τον Κόκκινο Πύργο. Οι Πέντε σίγουρα συνάντησαν την περιπέτεια όταν συνάντησαν την Τζο στην ακρογιαλιά του Κιρρίν.