Οι μυστικοί εφτά σε νυχτερινές περιπέτειες - Blyton, Enid, 1897-1968 (Οι μυστικοί εφτά, 1985)
Ο Γιώργος μπλέκεται σε φασαρίες και πρέπει να φύγει από τους Μ. 7. Κι έτσι ο κλήρος πέφτει στον Σκάμπερ να συμπληρώσει την παρέα, και που τελικά καταφέρνει να βγάλει από τον κίνδυνο τ' άλλα μέλη της ομάδας όταν πηγαίνουν να ψάξουν για τα σκυλιά που εξαφανίζονται!