Οι μυστικοί εφτά σε μια περιπέτεια γεμάτη αγωνία - Blyton, Enid, 1897-1968 (Οι μυστικοί εφτά, 1985)
Οι «Μ. 7» από κάποιο κόλπο μιας αντίπαλης ομάδας, οδηγούνται στον σιδηροδρομικό σταθμό ένα Νοεμβριάτικο βράδυ με ομίχλη. Και τότε αντιμετωπίζουν την πραγμαπκή περιπέτεια!