Το νου σας μυστικοί εφτά - Blyton, Enid, 1897-1968 (Οι μυστικοί εφτά ;, 1985)
Ήταν ο Σκάμπερ που μυρίστηκε τον απρόσκλητο επισκέπτη που μεταμφιέστηκε σαν μέλος της παρέας και πήρε μέρος σε μια από τις συγκεντρώσεις τους. Κι αργότερα συμμετείχε σε μια βραδυνή παρακολούθηση όταν ένα πολύ νευρικό μέλος των Μυστικών Εφτά περίμενε... - τι όμως; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)