Ιωσήφ : το αγόρι που εξηγούσε τα όνειρα - Alex, Ben (Προσωπικότητες της Βίβλου)
Μια σειρά που εξοικειώνει τα παιδιά με την Παλαιά Διαθήκη και τα πρώτα χρόνια της εκκλησίας. Κάθε βιβλίο της σειράς παρουσιάζει τη ζωή ενός σημαντικού προσώπου της Βίβλου, με κείμενα γλαφυρά, ευαίσθητα, βασισμένα στα αντοίστιχα βιβλικά και με πλούσια εικονογράφηση, που έγινε από εξέχοντες καλλιτέχνες. Διαβάζονται ευχάριστα από παιδιά, αλλά και από μεγάλους, και η ειδική προσαρμογή που έγινε -γλωσσική και νοηματική- δεν παραβιάζει σε καμία περίπτωση την ιερότητα των Γραφών. Στη σειρά περιέχονται οι τίτλοι: ΜΩΥΣΗΣ ΔΑΒΙΔ ΙΩΣΗΦ ΔΑΝΙΗΛ ΣΑΜΟΥΗΛ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΜΟΙ: 8 Σχήμα: 21,5χ28,5 Σελίδες: 300