Τα αρκουδάκια πρόσκοποι - Ξενόπουλος, Γρηγόριος, 1867-1951 (Θησαυροί από τη διάπλαση των παίδων : Η Κυρα-Μάρθα, 1999)
Ιστορίες που γοητεύουν και συναρπάζουν γραμμένες για τα Ελληνόπουλα όλων των εποχών από ένα μεγάλο συγγραφέα που αγάπησε τα παιδιά και έγραψε γι αυτά ανεκτίμητες σελίδες.