Ανθρώπινες στιγμές : πώς να βρείτε νόημα και αγάπη στην καθημερινή σας ζωή - Hallowell, Edward M. (Έσοπτρον, 2002)
Στο πρωτοποριακό αυτό βιβλίο, ο γνωστός συγγραφέας και ψυχίατρος Edward Hallowell μοιράζεται απλόχερα μαζί μας τα πολύτιμα προσωπικά του βιώματα, καθώς και σημαντικές εμπειρίες που σημάδεψαν την ζωή άλλων ανθρώπων. Αποκαλύπτοντάς μας πώς να αναγνωρίζουμε αυτές τις μαγικές ανθρώπινες στιγμές που διαρκώς εκδηλώνονται μέσα μας και γύρω μας, μας μαθαίνει τον τρόπο να τις διατηρούμε ζωντανές και να τις αποθησαυρίζουμε, αντλώντας διαρκή χαρά και υπαρξιακή πληρότητα.