Μπουκανιέροι, οι αδερφοί της ακτής - Καραγκούνης, Δημήτρης (Ελληνική λογοτεχνία / Λιβάνη, 2002)
Όταν ο κουρσάρος Νταν Λάγκαστερ -ο επονομαζόμενος και Χρυσαετός εξαιτίας των κατάξανθων μαλλιών του- αποφάσιζε να τιμωρήσει για την απληστία του το διεφθαρμένο βαρόνο δον Άλβες απάγοντας την πανέμορφη κόρη του Πριμαβέρα, δε φανταζόταν ότι θα έπεφτε στα δίχτυα του έρωτα. Στα νερά της Καραϊβικής, στα παράλια της Αμερικής και της Ισπανίας, ο Χρυσαετός και ο αδελφικός του φίλος Γέρακας πρωταγωνιστούν σε συναρπαστικές, απρόσμενες, πολλές φορές, περιπέτειες.