Μη το δάχτυλο στη μύτη - Σουσούμη, Ντιντία (Άμμος, 2001)
Ο Αντώνης ο Ελεφαντώνης, ο Κύριλλος ο Ποντικοκύριλλος και ο Χαράλαμπος ο Βατραχαράλαμπος έχουν μια κακή συνήθεια! Βάζουν το δάχτυλο στη μύτη! Αραγε θα κόψουν την συνήθεια αυτή;