Το τέλειο κατοικίδιο - Coplans, Peta (Βιβλία με πολύχρωμη εικονογράφηση, 2001)
Η κότα θέλει ένα ζωάκι για παρέα. Έτσι, αποφάσισε να πάει στο μαγαζί με τα κατοικίδια και να αγοράσει αυτό που της ταιριάζει. Το γουρούνι που έχει το μαγαζί της προτείνει πολλά ζωάκια, αλλά κανένα δεν την ικανοποιεί. Η κότα, βλέπετε, έχει τη δική της γνώμη για το ποιο είναι το τέλειο κατοικίδιο...