Όταν ο μπαμπάς μου ήταν βασιλιάς - Robberecht, Thierry (Άμμος, 2001)
Ο μπαμπάς μου είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου. Μόνο που κάποτε ο μπαμπάς μου έγινε βασιλιάς. . . Και τότε ψήλωσε τόσο πολύ, που πια δεν μπορούσα να τον δω, ούτε να παίζω μαζί του κρυφτό. . . Γιατί πού μπορεί να κρυφτεί ένας βασιλιάς;