Ο μυστικός Νοέμβρης : μυθιστόρημα - Ανδρουλάκης, Μίμης, 1951- (Καστανιώτης, 1996)
Ο συγγραφέας Νίκος Δημητρίου ζει σ? ένα παραλήρημα αναμονής. Ποιος είναι ο αθέατος αποστολέας που του στέλνει μεγάλα χρηματικά ποσά? Ένας μυστηριώδης νυχτερινός επισκέπτης. Δυο γυναίκες σε μια απροσδόκητη συμβίωση. Ένας δικαστής κι ένας εγκληματίας, σε μια μοιραία έλξη, διασταυρώνουν τη δική τους μοίρα με του συγγραφέα. Έξι λαμπρά αστέρια του κόσμου των επιχειρήσεων και του θεάματος στο πιο τρελό κι αλλόκοτο κλαμπ. Δέκα ύποπτοι για ένα φόνο. Η αναζήτηση μιας νέας ηθικής κι αισθητικής πέρα από τον πολιτισμό της ενοχής. Η glamour κοινωνία ξεγυμνωμένη στο μυθιστόρημα αυτό του Μίμη Ανδρουλάκη.