Οδηγός λειτουργίας μονάδων επεξεργασίας λυμάτων - Τραγανίτης, Στ. (Επεξεργασία νερού ;, 1995)
Στόχος του εγχειριδίου είναι να αποτελέσει ένα πρακτικό και εύληπτο βοήθημα για τους υπεύθυνους λειτουργίας των Μονάδων Επεξεργασίας Λυμάτων (ΜΕΛ), παρέχοντας πληροφορίες τόσο για την καθημερινή λειτουργία όσο και για την αντιμετώπιση εκτάκτων προβλημάτων. Καλύπτει δηλαδή όλο το φάσμα που αφορά μια ΜΕΛ από τις βασικές επιλογές κατά την κατασκευή της ως την αναγνώριση και την επίλυση προβλημάτων.