Δάσος, το άγνωστο δώρο της φύσης - Κατενίδης, Κωνσταντίνος
Το βιβλίο αυτό παρέχει πληροφορίες για τη δομή και τη λειτουργία του δάσους, για τα οφέλη του και τη σημασία του στη ζωή μας. Απευθύνεται κυρίως στα παιδιά, αλλά και σε κάθε πολίτη που ενδιαφέρεται για τα δάση μας και θέλει να συμβάλλει στην προστασία τους.