Οι απίστευτες περιπέτειες του Δον Κιχώτη της Μάντσα. Ο Δον Κιχώτης χρίζεται ιππότης - Cervantes Saaverda, Miguel de, 1547-1616 (Ανέμη, 1994)
"Ο Δον Κιχώτης χρίζεται ιππότης" εξιστορεί τις απίστευτες περιπέτειες του Δον Κιχώτη και του υπηρέτη του, που αφού έγινε περιπλανώμενος ιππότης, γύριζε τον κόσμο με τα όπλα και το άλογό του αναζητώντας περιπέτειες και κατορθώματα σαν κι αυτά που είχε διαβάσει.