Οι σκανταλιές του Τιλ Οϊλενσπίγκελ : λαϊκό παραμύθι - Sanchez, Isidro, 1946- (35 κλασικά εικονογραφημένα παραμύθια ;, 2000)
Ένα ακόμη παραμύθι με τον τίτλο "Οι σκανταλιές του Τιλ Οϊλενσπίγκελ" από την πλούσια συλλογή των κλασσικών παραμυθιών, των λαϊκών θρύλων και των παραδοσιακών ιστοριών.