Το αθάνατο 1821. Τόμος Β΄ - Στρατίκης, Πότης (Στρατίκης, 1990)
Ο Μαυροκορδάτος και η Συνέλευση της Επιδαύρου Η Καταστροφή της Χίου Ο Αγώνας στην Θάλασσα Η Τραγωδία του Πέτα Η Νίλα του Δράμαλη Ο Θάνατος του Μάρκου Μπότσαρη Η Καταστροφή των Ψαρών Μακεδονία και Κρήτη Ερχεται ο Ιμπραήμ! Ο Παπαφλέσσας και το Μανιάκι Το θρυλικό Μεσολόγγι Γεώργιος Καραϊσκάκης Η Ναυμαχία του Ναυαρίνου Ο Καποδίστριας και η Δίκη του Κολοκοτρώνη