Η Χρυσομαλλούσα και οι τρεις αρκούδες : λαϊκό παραμύθι - Jose, Eduard (35 κλασικά εικονογραφημένα παραμύθια ;, 1997)
Τα 40 πιο πολυαγαπημένα κλασικά παραμύθια με ευφάνταστη εικονογράφηση και κείμενα γεμάτα ζωντάνια.