Η Ιλιάδα - Όμηρος, 8ος αι. π.Χ. (Μυθολογία, 1999)
Μια φανταστική διασκευή του έργου της Ιλιάδας, που συνοδεύεται μοναδικά από μια υπέροχη εικονογράφηση. Το δύσκολο θέμα της Ιλιάδας αποδίδεται θαυμάσια έτσι ώστε η αφήγηση να συναρπάσει παιδιά και μεγάλους που θα ήθελαν να ξαναζήσουν το συναρπαστικό έπος του Ομήρου.