Η ζωή του Χριστού - Γιαννακάκης, Πάνος (Στρατίκης, 1991)
Πρόκειται για ένα βιβλίο πλούσιο σε υλικό και σκίτσα ιδανικό για τους μικρούς φίλους του βιβλίου που θέλουν να μάθουν για την ζωή του Χριστού από την γέννηση ως την ανάσταση του.