Ο μαγικός καθρέφτης - Καραγιώργη, Χριστίνα (Το σύγχρονο παραμύθι, 2000)
Λένε ότι στην εποχή μας θαύματα δε γίνονται. Κι όμως, σε μια μακρινή χώρα της Ανατολής, υπάρχει ένας παράξενος καθρέφτης, αλλιώτικος από τους άλλους. Άνθρωποι απ' όλα τα μέρη του κόσμου έρχονται να δουν και να θαυμάσουν αυτόν το μαγικό καθρέφτη, που έχει γίνει μεγάλο αστέρι της επικαιρότητας, κυκλοφορεί φωτογραφία σε περιοδικά και εφημερίδες, χρωματιστή στάμπα σε αθλητικά μπλουζάκια, ανέκδοτο ανάμεσα στους χωρατατζήδες, και πρωταγωνιστής στην τελευταία κινηματογραφική επιτυχία του Χόλιγουντ! Ελάτε κι εσείς να τον γνωρίσετε! (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)