Οι μύθοι των ζώων - Στρατίκης, Πότης (Στρατίκης, 1993)
Το ελάφι Ο σκαντζόχοιρος, η χελώνα, η αράχνηκαι η μέλισσα Ο ελέφαντας Η κουκουβάγια Ο γκιώνης Το κοράκι Η γάτα Η οχιά Το άλογο, η καμήλα και ο γάιδαρος Το παγώνι Ο σκύλος Ο βάτραχος Ο κύκνος Ο λύκος Το δελφίνι Ο αετός Οι γερανοί του Ιβύκου Η αρκούδα