Μπρος γκρεμός και πίσω ράφι : το ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς - Fielding, Helen, 1958- (Ωκεανίδα, 1997)
Ένα κεφάτο ξεκαρδιστικό αλλά και συγκινητικό μυθιστόρημα, γραμμένο σε μορφή ημερολογίου. Περιγράφονται μ' ένα μοναδικό τρόπο η ζωή ενός χρόνου μιας νέας γυναίκας που ζει στο Λονδίνο προσπαθεί να βρει σύντροφο, και να δημιουργήσει μία ισορροπημένη ζωή.