Δαμάζοντας το χθες - Douglas, Kirk (Φυτράκη, 1997)
Κύκλος: Η ζωή, ο έρωτας, ο θάνατος. Και πάλι από την αρχή: η ζωή, ο έρωτας... Οι κύκλοι μπλέκουν, ενώνονται, δένονται, γίνονται αλυσίδα: η ιστορία των ανθρώπων πάνω στη γη... Λαμπερά πετράδια σ'αυτά τα πολύτιμα δαχτυλίδια: οι σημαντικές στιγμές του καθενός. Οι στιγμές του γέλιου και της θλίψης, της αγωνίας και της λύτρωσης, της γνώσης και της απόφασης... Και πάνω απ'όλα, μέσα σ'όλα: η αγάπη που διεγείρει και γαληνεύει, που επιβάλλει και υπακούει, που συγχωρεί ενώ τα πάντα θυμάται, η αγάπη που πληροί και συντροφεύει, που γεννά και δημιουργεί, που αντέχει...