Ο δήμος Ελλησπόντου : τα Μπουτσάκια του Ν. Κοζάνης : ιστορική αναδρομή - Λαπαρίδης, Νίκος, 1920-2004 (Κυριακίδη Αφοι, 2003)
Αγιος Δημήτριος -- Αγιος Χαράλαμπος -- Ακρινή -- Αυλήαννα -- Βοσκοχώρι -- Δρέπανο -- Γαλάνη -- Καπνοχώρι -- Κλείτος -- Κοιλάδα -- Πολύμυλος -- Λεβέντης -- Αγιοι Θεόδωροι -- Ρυάκιο -- Σκάφη -- Τετράλοφος -- Μονή Βαζελώνα -- Θυμαριά -- Αμυγδαλιά